Novinky
Více ve fotogalerii !
Jídla z ryb a darů
moře!
200g „BAKALIAROS JACHNI
ME PATATES“
Treska
připravovaná v rajčatové omáčce s brambůrkami. Jídlo, které doslova
dostanete v každé řecké taverně.
200g „PSARI PLAKI“
Starý
středověký recept, jak Řekové odedávna připravovali tresku. Každý ostrov si
recept upravuje po svém. Tento je z ostrova Paros. Pečená treska
s kořenovou zeleninou, vínem a rajčaty. Zapomeňte na zásady!
200g „BAKALIAROS
TIGANITOS“
Na
lidových trzích uslyšíte melodicky provolávat prodavače „BAKALIAROS TIGANITOS“
v tak romantických intonacích, že to zní jako nádherná muzika! Smažená
treska v těstíčku. Ideální je k ní salát „Choriatiki“
200g „KALAMARAKIA
TIGANITA“
Smažené
kroužky ze sépie, podávané s hranolkami. Modré nebe nad hlavou, mísa
salátu, bílé víno, moře, přátelé, co chtít víc…
Kč
129.-
Přílohu
k těmto jídlům rádi necháme na Vás!
Váš
„PIP“