Novinky

/album/fotografie/a20150111-122411-jpg/

Více ve fotogalerii !


Jídla z ryb a darů moře!



200g „BAKALIAROS JACHNI ME PATATES“


Treska připravovaná v rajčatové omáčce s brambůrkami. Jídlo, které doslova dostanete v každé řecké taverně.


 


200g „PSARI  PLAKI“


Starý středověký recept, jak Řekové odedávna připravovali tresku. Každý ostrov si recept upravuje po svém. Tento je z ostrova Paros. Pečená treska s kořenovou zeleninou, vínem a rajčaty. Zapomeňte na zásady!


 


200g „BAKALIAROS TIGANITOS“


Na lidových trzích uslyšíte melodicky provolávat prodavače „BAKALIAROS TIGANITOS“ v tak romantických intonacích, že to zní jako nádherná muzika! Smažená treska v těstíčku. Ideální je k ní salát „Choriatiki“


 


200g „KALAMARAKIA TIGANITA“


Smažené kroužky ze sépie, podávané s hranolkami. Modré nebe nad hlavou, mísa salátu, bílé víno, moře, přátelé, co chtít víc…


 


Kč 129.-


 


Přílohu k těmto jídlům rádi necháme na Vás!


Váš „PIP“